Conditii de folosinta a site-ului

Accesul la acest site („Site-ul”) implică acceptarea următorilor termeni și condiții. Acești termeni și condiții pot fi actualizați și / sau modificați în orice moment și la propria sa discreție de către MIDI Europe S.r.l. fără a fi nevoie să anunțați utilizatorii. Accesul la site și utilizarea conținutului acestuia Nici o responsabilitate de orice fel nu își asumă MIDI Europe S.r.l. în legătură cu accesul utilizatorilor la Site sau utilizarea acestora de conținutul acestuia. Conținutul site-ului Tot conținutul site-ului (știri, fotografii, videoclipuri, sunete, mărci comerciale, sigle, nume de domenii, software de aplicații, machete grafice, documentație tehnică și manuale etc.) și drepturile aferente sunt rezervate. Prin urmare, aceste conținuturi pot fi consultate exclusiv în scopuri de informații cu caracter personal, orice altă utilizare fiind interzisă în mod expres fără acordul prealabil scris al MIDI Europe Srl. este furnizat în ceea ce privește acuratețea, caracterul complet, utilitatea sau posibilele utilizări ale acestora de către utilizatori; MIDI Europe S.r.l. prin urmare, exclude în mod expres orice responsabilitate pentru erori, inexactități sau omisiuni legate de datele menționate. Unele pagini ale site-ului pot conține informații referitoare la planuri și intenții viitoare, care sunt descrise din când în când prin utilizarea unor termeni precum „aștepta”, „estimare”, „prezice”, „prospect” și „plan”. Astfel de declarații, prin natura lor, nu implică niciun angajament din partea MIDI Europe S.r.l., care, prin urmare, nu își asumă nicio responsabilitate pentru realizarea lor.

Proprietate intelectuala si industriala

 Tot conținutul site-ului - inclusiv mărcile comerciale menționate sau reproduse pe site, desenele și brevetele referitoare la produsele de pe site - sunt supuse regulilor privind drepturile de autor și alte reglementări în vigoare privind protecția proprietății intelectuale și industriale și prin urmare, este interzisă reproducerea, modificarea sau utilizarea acestuia, în totalitate sau parțial, fără acordul prealabil scris al MIDI Europe Srl sau părțile cu drepturi relative.

Produse si preturi

Informații și imagini - inclusiv culorile produsului - referitoare la echipamente, aspect, performanță, dimensiuni și greutăți, prețuri, consum de combustibil, costuri de funcționare etc. legate de produsele menționate pe site sunt supuse unei actualizări continue și pot ilustra accesorii și echipamente la cerere care nu fac parte din echipamentul standard. Prin urmare, aceste date trebuie considerate pur orientative și susceptibile la orice erori sau inexactități. Pentru informații actualizate și în timp util despre produsele și prețurile listate pe site, MIDI Europe S.r.l. prin urmare, invită utilizatorii să contacteze dealerii autorizați.