Informatii despre societate

MIDI Europe Srl

Via Crosaron sn, 37053
Cerea - Verona
Italy
 

COPYRIGHT

Copyright © 2012 MIDI Europe Srl pentru ISUZU Italia. Toate drepturile rezervate. Protejat de legile italiene și tratatele internaționale privind drepturile de autor

Informații referitoare la mărci comerciale și drepturi de autor

Mărcile comerciale, precum și orice alte semne distinctive, indicate și utilizate pe acest site sunt proprietatea exclusivă a MIDI Europe Srl. Nu este permisă utilizarea acestor mărci comerciale fără autorizarea prealabilă scrisă a MIDI Europe Srl.

Proprietatea drepturilor de autor asupra bazelor de date și a documentației aferente de pe site, precum și asupra oricărui alt material conținut pe acest site aparține MIDI Europe Srl.

MIDI Europe Srl vă autorizează să vizualizați, să copiați, să descărcați și să imprimați documentele disponibile pe acest site numai pentru uz personal și privat și în următoarele condiții:

  • documentele trebuie utilizate numai în scopuri personale și private, nu în scopuri comerciale sau informative. În orice caz, acestea nu pot fi divulgate sau distribuite;
  • documentele nu pot fi modificate;
  • informațiile privind drepturile de autor și mărcile comerciale, precum și alte informații despre subiectul dreptului de proprietate, referitoare la documentele MIDI Europe Srl disponibile pe acest site nu pot fi eliminate.

Această autorizație nu se extinde la documentele și / sau materialele deținute de alți furnizori de conținut care pot apărea pe acest site.

Reproducerea, copierea sau redistribuirea în scopuri comerciale a materialelor sau a elementelor de design ale acestui site este strict interzisă fără autorizarea scrisă expresă a MIDI Europe Srl